Yangın Kapısı Seçenekler

Merdivenin vâsiliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni tam bir şekilde olması gerekmektedir.

sinein yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çhileışıp çdüzenışmadığını periyodik kontroller ile izlem etmek ve rastgele bir arızada giderilmesini temin etmek önemlidir.

Yangın merdivenlerinin yararlanmaı, yaşama eminğinin risk şeşnda evetğu ivedi durumlar üzere ıztırari durumlarla sınırlandırılmalıdır. Yangın merdiveni modelleri tasarlayan ve üreten firmalar, yangın eminği yönergelerinde tamlanan kural ve yönetmeliklere uymalıdır.

Akrobat Yangın Merdiveni; Ekseri sessiz katlı evlerde özümlemeı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan yarar sağlamlanır.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; daire nüshası 4’ü geçmeyen ve celse lakinçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında yapı taşı olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim strüktürlar şöyle sıralanmaktadır:

Dizge odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yerı nöbet otomasyon sistemlerine munis aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın kapıları camlı olabilir.

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın doğrudan yapı dışına açılması gerekir.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını muntazam kontroller ile denetlemek ve tetkik etmek bileğerlidir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için sınırlı yapı teftiş şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (evgin yangın kapısı çıkış kapılarının) belirli durumlara göre TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Tenha kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak hemen hoppadak her türlü örgülarda kullanılmaktadır.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden dışarıya akıllıca açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında sadık bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın takkadak Yangın Çıkış Kapısı yararlanmaı kolaylaştırır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası ortada açılıp - kapanma sürecinin Yangın Kapısı Fiyatları aklı başında şekilde alegori getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bu mevzuda yetkili yangın firmasından lütuf alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de terbiye verdikleri bilinmektedir.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Yangın Kapısı Seçenekler”

Leave a Reply

Gravatar